Crisen Schorea treedt op tijdens Kosecha Kultural (PBCCG)

Pa Sinti mi Sintí — Poetry & Music show by Crisèn
October 26, 2017
Learn more about Crisen on Skempi.com
January 24, 2018

Crisen Schorea treedt op tijdens Kosecha Kultural (PBCCG)

Laat jezelf onderdompelen door betoverende kunst en cultuur tijdens Kosecha Kultural, georganiseerd door Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied. Op 4 en 5 november wordt het sfeervolle Landhuis Bloemhof omgetoverd tot een magisch festivalterrein; een wondere wereld vol kunst en cultuur met de zes eilanden Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba in de hoofdrol.

Ervaar, proef en geniet van al het moois, bijzonders en lekkers dat het Caribisch Gebied te bieden heeft. Laat je betoveren, verassen en ontroeren door optredens van gepassioneerde lokale muzikanten, zangers, dansers, dichters, schrijvers, rappers, theatermakers, DJ’s, natuurliefhebbers, filmmakers en straatartiesten, waaronder CriseSchorea, op zes verschillende podia. 

‘Am so excited. Can’t wait to perform at Kosecha Kultural the 4th & 5th of nov. I’ll be at the Plenchi di Kuenta doing some poetry but also at Cathedral of Thorns perfoming some of my songs: double trouble. See you then!’, vermeld Crisen op haar facebook (htps://www.facebook.com/crisen.schorea)

En verder is er…
• Amazing (!) dushi food & drinks ❤
• Een kidscorner voor de allerkleinste bezoekers
• En nog zo veel meer… wait and see!

Koop nu je ticket!
Voor het meest magische, culturele event van het jaar: Kosecha Kultural (2 days).
🔖 Volwassenen: Naf 25,- (per dag).
🔖 Kids 5 t/m 12 jaar: Naf 12,50 (per dag).
🔖 Kids t/m 4 jaar: gratis toegang.
🔖 Online via onderstaande link.
🔖 Offline bij Landhuis Bloemhof, Mensing’s Caminada, Miles Jazz Cafe, Bruna Curacao. Will you join us? Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied will be happy to have you 😍.

Check out facebook pagina Kosecha Kultural & Crisen Schorea voor meer updates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *